Gyorsan telik a nyár! Hol nagyon meleg van, hol napokig csak esik az eső. A rengeteg dörgés és villámlás kissé már megvisel bennünket. Döme egy hete ismét elindult utánam, át a kerítésen, szögesdróton, mindenen,.... a szomszéd kislány kísérte haza, szerencsére. Néhány kisebb-közepes sérülésen túl nem esett baja. Egy-két karcolás, sebek, melyet a drót hasított ki, kis izomláz, .... nagy izgalom! Sebeit kezeljük, gyógyulgatnak, de még látszanak. Egyébként a történteket fel sem veszi. 

A nagy meleget medencézéssel tesszük elviselhetőbbé. Döme egyenesen imádja a vizet. Búvár Benő a "vizineve". Saját szórakoztatására buborékokat fúj a víz alatt, hordja a játékokat ki és be a medencébe, stb. Imádja a vizet! Goldy is szeret fürdeni, a pocaklakók miatt már csak lábbal óvatosan átgázol a vizen, kissé lehűti magát és tovább piheg az árnyékba. Ösztönösen tudja mi a jó neki és a bébiknek. Army most kezdi megszokni a vizet, talán meg is szereti. A labdáért mindent! - ez a mottója, így még a vízbe is beugrik, csak hogy játék legyen belőle. Most már magabiztosan, egyszerre két lábbal ugrik a bedencébe, és a víz alól is kihozza az elmerült játékokat. Szóval remekül megszokta már! Így a fürdés is sokkal könnyebben megy.

Szerző: Fné M. Alíz  2010.08.20. 14:27 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csodakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr972235308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása