Army első és Döme harmadik szülinapját ünnepeltük a nyáron!

 

DIÉGO -NÁL JÁRTUNK! 

A 2009. auguzstus 7-én született 11 kiskutya közül Diégo-t látogattuk meg, az első szülinapján. Diego nagyon nagyra nőtt, nagyon hasonlít az apukájára, Dömére. Külső és belső tulajdonságai alapján is felfedezhetők a családi vonások. Goldy hízelgősségét örökölte, külsőleg nagyon hasonlít Döméhez, a mozdulatai, a játék utáni futkorászása, ahogy leül, mind, mind szintén Dömét idézik. Szemmel láthatóan jól érzi magát családjával, nagyon ügyes, okos, sokat játszik és mindent apportíroz. Kan kutya léttére egyáltalán nem domináns, inkább kedveskedő és játékos. Dazdáit szereti és ők is imádják Diegot.  

Nagyon jó volt látni Őt, megfigyelni a természet csodáját benne, hogy milyen is lesz egy esztendő alatt az a 350 grammos kicsike lény, aki  a segítségemmel született és nálunk nevelkedett élete első nyolc hetében.

Kívánunk Diégonak és testvéreinek hosszú és boldog kutyaéletet szeretteikkel, családjaikkal együtt! 

A szülinapi képen Diégoval!

 

 

Szerző: Fné M. Alíz  2010.08.20. 14:47 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csodakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr672235332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása