A kicsik elmúltak három hetesek. Szépen fejlődnek, sokat esznek, már játszanak is.

Goldy teje fogyóban, ezért a kölyöktápot ledarálva kapják a kicsik pótlásnak. Elég hamar megismerkedtek a szilárd kajával, eszegetik a tápmorzsákat, ahogy a képeken is átszik. 

A fialóláda már alacsonynak bizonyut, vasárnap este a narancssárga szalagos szuka kimászott a ládából, éjszaka a piros szalagos szuka is, és a narancssárga újra kimászott. Így reggel a kicsik új helyre költöztek. Magasított "falakkal" lehetővé téve, hogy Goldy be tudjon menni hozzájuk, ha akar. Bár úgy túnik, nem viszi túlzásba a dolgot. Segítséggel szoptat, leginkább felváltva, folyamatosan cserélgetve a kicsiket, kivéve a rózsaszín szalagos szukát, aki ha nincs az anyja közelébe folyamatosan "szirénázik". Ezért, ha már nem is eszik, akkor is Goldy hátán, nyakán hipenget, nézelődik. Talán Ő a leghangosabb.....

Szerző: Fné M. Alíz  2010.09.20. 20:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csodakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr432310899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása