2010. augusztus 28-29-én, Debrecenben került megrendezésre a CACIB, melyre a MEOE közreműködésével a Csodakutyák is meghívást, sőt felkérést kaptak. Sanyi bácsinak ezúton is külön köszönjük a közreműködést! 

Nagy izgalommal készültünk a szereplésre, mely igen jól sikerült. A kissé esős időjárás ellenére is igen sokan látogatták meg a kiállítást. A Csodakuyák széles nemzetközi közönség előtt mutatkozhattak be. Kira, Army és Jázmin engedelmes bemutatóval is készültek, Kira és Vera pedig ezen felül külön produkciót is előadtak. Szemléltették, hogy milyen trükköket használunk a terápiák során, hogy milyen módon segíthetnek a Csodakutyák.

Ezúton is külön köszönöm a felkészüléssel járó sok munkát és a rendezvényen való részvételt Verának és Kirának, Orsinak és Jázminnak, Armynak, Borinak, Wendynek. És bár a rendezvényen nem tudtak részt venni, de sokat készültek rá: Sanyinak és Dömének is.

Jázminnak külön gratulálunk a kitartásáért és a türelméért! Az igen fiatal kora ellenére - alig három hónapos még csak - nagyon ügyesen szerepelt. Igen ígéretes kutyus! Orsi, csak így tovább!!!!!

Szerző: Fné M. Alíz  2010.08.31. 20:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csodakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr922262597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása