Goldy és Döme kicsinyei ma 10 naposak. 

Nagyon szépen fejlődnek, sokat szopnak és alszanak. Már sokkal erősebbek, a mozáguk is sokat változott, fejlődött az elúlt napok alatt. Súlyok meghaladja a 700 grammot. Goldy ismét bebizonyította rátermettségét, nagyon szépen gondozza kicsinyeit.

Döme mióta ismét apa lett, sportolásra adta a fejét ;) Sanyival futni szoktak hetente többször is. Döme-buckó nagyon szereti a futást, az étvágyának is jót tesz a mozgás, és pihenni is jobban tud. Hazaérkezés után az első dolga, hogy a kicsiket leellenőrízze, "megszámolja" és átnyalogtja Őket.

Army is kíváncsian szemléli a kicsik növekedését, bár néha értetlenül áll a vékonyka hangokat hallva. Nem érti, hogy miért nem felelnek a játékra hívó jelekre, miért nem játszanak vele. Egyébként kézből szépen megszagolgatja a kicsiket, megnyalta az orrukat, szóval ismerkedik velük. Egyébként nagyon szépen tiszteletben tartja a Goldy territóriumát, a fialóládát és környékét.

És íme néhány kép a 10 napos kicsikről:

Szerző: Fné M. Alíz  2010.09.05. 20:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csodakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr772273729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása